RIP 4 – Albert Tot de dood ons scheidt – striprecensie

In deze knappe macabere thriller RIP (Really Inspiring Person) draait alles om een team lijkenopruimers. Hun job bestaat er in kostbare goederen, die (nog) niet werden geclaimd, uit woningen van doden zonder familie, kennissen en vrienden weg te halen. Dat gebeurt onder toezicht van een organisatie voor openbare veilingen.
Het is de “opruimbrigade “ echter verboden om goederen voor eigen rekening mee te nemen. Wanneer een teamlid, Derrick, toch een heel kostbare ring achterover drukt, slaat de vlam in de pan. De angst en argwaan sluipen in de groep en de zoektocht naar de ring leidt tot ruzies, zelfmoord en moord. Na Derrick (deel 1)Maurice (deel 2) en Ahmed (deel 3) is het in deel 4 de beurt aan Albert, Ahmeds hoofdverdachte, om zijn relaas van de feiten te geven.

Lees hier verder!