De ruiterlijke confessies van Dragon Dragon 2 – Striprecensie

Voor wie eens goed wil lachen: historische kolder!
Wat keken wij uit naar de nieuwe “Dragon Dragon”. Toen wij ons exemplaar ophaalden overheerste er maar één gedachte: “Benieuwd of dit deel even komisch is, als het vorige?”. Wel het antwoord is volmondig: JA! Een bij momenten knettergek scenario van Nicolas Juncker met veel gevoel voor humor op papier gezet door Simon Spruyt
“Dragon Dragon”, een hoofd vol perverse gedachten, blijft een oversekste schelm, altijd uit op zijn profijt. Alhoewel hij niet moeders slimste is en vaak de schlemiel, weet hij zich toch steeds uit de hachelijkste situaties te redden. Naast de licht gestoorde “Dragon Dragon” zijn het ook de halfgare nevenfiguren die dit verhaal zo goed maken. Wij hebben genoten van de verwaande generaal Dumoriez, de corrupte Danton, het kneusje Louis-Philippe van Orléans en de klare kijk van Dragons vriend Anselme.

Lees hier verder!